2.9.13

Après-Ski Fuif zet Carnavalseizoen in te Heist

Op vrijdag 25 oktober 2013 wordt de 15de editie van de Après-Ski Fuif in Knokke-Heist gehouden in Zaal Ravelingen. Eén van de grootste carnavalfuiven van de carnavalgekke badstad (t.v.v. Zaalvoetbalclub Albatros). Dit 15 jarig jubileum wordt dit jaar extra luister bijgezet door optredens van Jettie Pallettie en De Alpenzusjes.
Jettie Pallettie behoort in Nederland tot de grootste schlager en carnavalartiesten en veroverde de Nederlandse hitlijsten met carnavalskrakers zoals "Ik zit in een cafeetje", "Herman" en "Sleetje Rijden". Ook in België is ze razend populair en kan ze rekenen op een grote fanbase die haar trouw overal volgen. De Alpenzusjes zijn gekend van verschillende carnavalshits die ze succesvol in een nieuw jasje steken zoals "Kontebonke", "De Jungledans", "Voor / Achter" en "Hutje op de hei"
Twee weken later wordt in Heist op 11/11 het officiële startschot gegeven voor het nieuwe carnavalseizoen, maar de APRES-SKI FUIF is zoals elk jaar een zeer mooie opwarmer en een knaller van formaat.

De deuren gaan open omstreeks 20u30, Studio Enjoy komt jullie opwarmen. Sneeuwkanonnen, Apres-Ski tentjes en Cocktailbars zorgen voor dat typische Apres-Ski gevoel. Wie verkleed komt als Jettie of als een Alpenzusje staat een verrassing te wachten! Voorverkoop in Frituur De Ster, Café Tussen Land en Zee, Café De Albatros, The Sailor en Jann Ric. Vergeet alvast jullie "klakker" niet! Afterparty bij Zwoane in Café Albatros tot in de late uurtjes.