18.12.13

Wacky Racers Toertocht

Op zondag 22 december vindt de vierde editie plaats van de Wacky Toertocht. Deze tocht biedt opnieuw een mix van alle ingrediënten die nodig zijn om elke mountainbiker te plezieren: een uitdagend parcours, vlotte inschrijving, bewaakte fietsenstalling, een ruime bikewash en de mogelijkheid om achteraf een warme douche te nemen.
U kunt kiezen tussen afstanden van 25, 42 en 55 km over grotendeels onverharde paden in de polderlandschappen, op de dijkpaden van Zeeuws-Vlaanderen en over technische bospaden. De organisatoren hebben dit jaar nog meer offroadstukken in het parcours verwerkt om het fungehalte op te krikken. Het parcours loopt ook anders dan andere jaren waardoor de meest technische stukken nog afgewerkt kunnen worden met frisse ledematen. “Laat jullie niet afschrikken door een beetje regen (sneeuwen zal het hoogstwaarschijnlijk niet doen) want alle stukken zijn perfect berijdbaar in alle omstandigheden”, liet Barry Sey, alias Bahamontes, alle wielerliefhebbers weten.
Niemand hoeft dus schrik te hebben voor de langste toer, want deze loopt grotendeels over een zeer goed lopend stuk waar u getrakteerd wordt op de mooiste zichten. Wie sportieve nakomelingen heeft kan ze om 10 uur onder deskundige begeleiding van Wacky's meegeven voor een echte mountainbike-kidstoer!
Iedere biker wordt onderweg voorzien van heel wat lekkers via twee ruime bevoorradingen.
Achteraf kunt u in de sportzaal nog warme soep krijgen en met de overige bikers nagenieten op de après-bike waar biersponsor Paljas garant staat voor voldoende gerstennat.
Na de rit kunt u kennis maken met de Wacky familie in de verwarmde sportzaal. Er is een hete kom warme soep voor iedereen en er zijn genoeg warme douches beschikbaar. Intussen worden  alle bikes deskundig bewaakt door het Wacky- team.

Inschrijven? Klik hier