2.10.13

Vanaf maandag werken in de Elizabetlaan Knokke

Wegbeheerder AWV (Agentschap Wegen en Verkeer) start op maandag 7 oktober met de herstelling van de riooldeksels van de zuidelijke rijbaan van de Elizabetlaan vanaf hotel La Réserve tot het Abraham Hansplein. Tijdens de werkuren zal de rijbaan afgesloten zijn voor alle verkeer. Ook zal het verboden zijn om stil te staan en te parkeren vanaf huisnummer 158 (hotel La Réserve) tot huisnummer 140. Hotel La Réserve blijft evenwel bereikbaar. Het doorgaand verkeer zal ter hoogte van hotel La Réserve omgeleid worden via Canada Square-Bayauxlaan-Koningslaan naar Abraham Hansplein. 
Vanaf woensdag 9 oktober zal er over de parkeerstrook terug doorgaand verkeer mogelijk zijn. Het stilstaan- en parkeerverbod blijft gelden. Op donderdag 10 oktober zal men de rijbaan affrezen vanaf hotel La Réserve tot aan het Abraham Hansplein en vervolgens opnieuw asfalteren. De plaatselijke bewoners kunnen via de parkeerstrook hun woning verlaten. 

Het doorgaand verkeer zal omgeleid worden vanaf de rotonde van de Meerlaan via de Jozef Nellenslaan-Sterrenlaan-Bayauxlaan-Koningslaan tot aan het Abraham Hansplein. Tussen de rotonde met de Meerlaan en hotel La Réserve zal er plaatselijk verkeer toegelaten worden. Dit verkeer zal via het Zegemeerpad-Georginapad-Meerlaan terug kunnen keren. De ondergrondse parking van hotel La Réserve blijft bereikbaar.