2.10.13

Heyst Leeft op weg naar 2014

Bij “Heyst Leeft”, de vereniging voor het behoud van het Heistse volkseigen, is het werkingsjaar bijna rond. De heemkring organiseert op 11 oktober nog de jaarlijkse "Kwisavond" in zaal Ravelingen om 19u.30. Het is een kwis waar men met ploegen van telkens vier personen. Inlichtingen en inschrijving via het bestuurslid Jan Claeys ( jan.claeys2@telenet.be)
Op zaterdag 12 oktober is er dan het feest van de "50 jarigen geb. 1962 - 1963" Ook niet 50 jarigen kunnen aan deze deelnemen. Alle inlichtingen en inschrijving kan gebeuren bij Jan Claeys of bij Ronny Engelrelst ( engelrelst.ronny@hotmail.com)
Het laatste tijdschrift van 2013 zal verschijnen in de loop van de maand december.

In 2014 bestaat Heyst-Leeft welgeteld 40 jaar. Na het succes van de tentoonstelling over de cafés van Heist die nog te bezichtigen is tot eind november, wordt volgend jaar een nieuwe tentoonstelling gepland: "Heist vroeger en nu".  Ook is er (bijna) zekerheid dat het Belgisch Kampioenschap voor Draaiorgels zal gehouden worden in Heist, Uiteraard wordt ook de zomerzoektocht georganiseerd worden enz…