14.5.13

Nieuwe aanwijzingsborden langs gewestwegen

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) plaatst binnenkort bij de Parkrotonde bij het binnenrijden van Knokke drie aanwijzingsborden die toeristen gemakkelijker de weg doen vinden naar Lakeside Paradise, Sportoase Duinenwater en Jeugdhuis ’t Verzet. Ook komen er in de Heistlaan aanwijzingsborden voor het Sociaal Huis en Woon- en Zorgcentrum. Eerder gaf het AWV geen toelating voor nieuwe signalisatiepalen met lamellen langs de gewestwegen. Met de nieuwe borden komt er een oplossing voor het signalisatieprobleem.

Lakeside Paradise en Sportoase Duinenwater krijgen een langwerpig aanwijzingsbord met een bruine achtergrond. Het Jeugdhuis ’t Verzet zal aangeduid worden met een langwerpig bord met witte achtergrond. De drie borden verwijzen de bezoekers naar de Knokkestraat. Ook komt er al een vermelding op de voorwegwijzer ter hoogte van de brandweerkazerne om te verduidelijken dat bezoekers de rotonde moeten omrijden. Het AWV plaatst de borden zelf op eigen kosten.

Voor het Sociaal Huis en Woon- en Zorgcentrum brengt het AWV borden aan langs beide zijden van de Heistlaan, ter hoogte van Scheurleg.