1.2.13

Clubhouse en jeugdherberg Lakeside Paradise rijzen uit de gedooide grond

Nu de dooi is ingetreden wordt op de vrijetijdssite van Duinenwater weer volop gewerkt aan het nieuwe clubhouse en aanpalende jeugdherberg van Lakeside Paradise. De 10 kamers van deze Sleep Inn zullen plaats bieden aan 80 personen en vermoedelijk eind mei de deuren openen. Het is de bedoeling goedkope overnachtingen met ontbijt aan te bieden, terwijl ook lunch en avondmaal tot de mogelijkheden behoren. De Sleep Inn zal zowel individuelen, groepen, bedrijven, scholen, verenigingen als families kunnen verwelkomen. De overnachtingformule zal in combinatie met sportactiviteiten of gemeentelijke evenementen worden aangeboden. Ook voor lokale verenigingen of organisaties die evenementen organiseren of hun medewerkers onderdak moeten aanbieden biedt de Sleep Inn heel wat mogelijkheden. 

Wereldwijde uitstraling 

Daarnaast willen ze bij Lakeside Paradise deze Sleep Inn een internationaal karakter geven. Het is immers de bedoeling om in een unieke watersportsfeer jongeren vanuit heel de wereld naar Knokke-Heist te trekken. Daarom zal elke kamer (4-8 personen en ook exclusief af te huren) ingericht worden volgens een bepaalde surfspot of watersportlocatie. Zo komt er ‘the Mexican’, ‘the Hawaiïan’ de ‘Bali’ of de ‘Californian’ room met telkens tinten, foto’s, objecten van het desbetreffende land of plaats. 

Zeeklassen en bedrijfsincentives 

Daarnaast komen er zeeklassen en bedrijfsincentives met heel wat mogelijkheden. Want het Clubhouse beschikt naast 2 polyvalente ruimtes ook over een vergaderzaal en dakterras met prachtig uitzicht en met een eigen receptieruimte. Ook sportieve verjaardagsfeestjes, vrijgezellendagen of communies zullen er kunnen plaatsvinden. Meer informatie vind je terug op www.lakesideparadise.be - T 050 606035 - info@lakesideparadise.be