12.7.13

Instagrammers in de badstad posten hun Knokke-Heistmomenten

Het gastronomisch diner met je verrukkelijke tafelgenoot. De verre wandeling in een natuurgebied met je dichte familie. Dat ene overweldigende schilderij, enkel en alleen voor jou. Het zalige genieten op het strand met je gezin. Of het dagje exclusief shoppen met je beste vriend(in). Allemaal pure Knokke-Heist momenten die graag gedeeld worden via #knokkeheistgram. Bezoekers en inwoners hebben reeds meer dan 2.000 foto's gepost op #knokkeheistgram. Een groot succes en een mooie collectie van wat Knokke-Heist is; een dynamische badplaats waar altijd iets te beleven is en waar het heerlijk vertoeven is.

Neem ook een foto van jouw mooiste Knokke-Heist-moment en deel je kiekje via de gratis Instagram app op je smartphone voorzien van de (hashtag) #Knokkeheistgram. De mooiste, origineelste foto's worden bekroond: ze komen terecht op de Fotobox of op de Fotozuil bij Toerisme Knokke-Heist.


Een paar weken geleden begon Instagram ook met de optie om video-opnames van maximaal 15 seconden te posten. Of ook deze in aanmerking komen voor bekroning in Knokke-Heist is voorlopig nog niet bekend.