23.12.13

Sportlaureaten 2013 Knokke-Heist

Tijdens de Raad van Bestuur van de Stedelijke Sportraad van Knokke-Heist werden, op voorstel van de werkgroep sporttrofeeën, de kandidaten weerhouden die in aanmerking komen voor de verschillende sporttrofeeën. Tijdens de vergadering van de Raad van Bestuur van zaterdag 4 januari 2014, in bijzijn van een gerechtsdeurwaarder, zullen tijdens een eerste stemronde in elke categorie drie genomineerden worden aangeduid. In een daaropvolgende tweede stemronde wordt overgegaan tot een rangschikking onder de genomineerden. De namen van de winnaars van de diverse sporttrofeeën worden door de gerechtsdeurwaarder bijgehouden en bekend gemaakt op de Nacht van de Sport in het Casino op zaterdag 22 februari 2014.
Kandidaten voor de titel Sportvouw van het jaar zijn Anne-Marie Danneels, Sophie Van Biervliet en Annick Vande Kerckhove. Voor de titel van Sportman van het jaar komen in aanmerking: Roland Boussemaere, Piet Depauw, Roeland Gussé, Jan Stockman, Ram Tirth en Jelle Vandevyvere.
Als Beloftevolle Jongere komen in aanmerking: Louis Decoster, Henri Demesmaeker, Ian Lodens, Ryan Lodens, Emma Vandevyvere, Jack Verbraecken en Thibault Vlietinck.
Op de lijst voor Sportclub van het Jaar staan: Jogclub Oostkust, KFC Heist Marathon Team Knokke-Heist, en Surfers Paradise.
Als mogelijke Jeugdploeg van het Jaar werden aangemerkt: Karateclub Knokke, Tri Team Knokke-Heist, Tumblingploeg Gym Knokke-Heist, U17 scholieren van KFC Heist en Youth RBSC Racing Team Multihull
Op de lijst voor de Laureaat van Sportverdienste staan: Constant Devroe, Guido Gyselinck, Roland Minne, André Van Severen, André Viaene.

Voor de Zilveren Medaille van Sportverdienst komt Hugo Van der Voort in aanmerking.