10.12.12

Prijswinnaars sorteerspel Horizon Net

Zopas hebben in Knokke-Heist een aantal winnaars van het zomerse sorteerspel van Horizon Net mogen in ontvangst nemen. Drie jobstudenten van het Netheidsteam van Horizon Net waren afgelopen zomer elke dag met hun bakfiets aanwezig op de zeedijk, sportstranden en evenementen. Aan de passanten werden 3656 strandetuis, 216 rollen plakband en 72 olietrechters uitgedeeld. 5830 voorbijgangers namen deel aan het sorteerspel van wie 72,5 % een volledig correct antwoord gaf. Er werden ook 2769 tevredenheidsenquêtes afgenomen. Algemene trend van de bevraging is opnieuw dat de meeste toeristen (74 % tegenover 71 % in 2011) tevreden zijn over de netheid in de gemeente. 59 % was op de hoogte van de netheidscampagne. De grootste ergernis waren de meeuwen, respectievelijk gevolgd door hondenpoep, zwerfvuil en het tekort aan vuilbakken.

De winnaars van het sorteerspel kregen een kistje met 4 champagneflessen en een boodschappentas met handige recyclagetools:
Dhr. Yildiz Vandenabeele uit Knokke-Heist
Mevr. Dierckx uit Knokke-Heist
Mevr. Deleersnijder uit Kortrijk
Mevr. Dellaert uit Evergem
Dhr. Lemmens uit Herenthout
De drie winnaars van de grote inzamelmaand van het frituurvet op het recyclagepark, mochten een frituurketel in ontvangst nemen:
Dhr. Debruyne uit de Achtmeilaan K-H
Mevr. Marleen De Keyser uit de Kragendijk K-H
Dhr. Verburgh uit de Notelarenlaan K-H