3.4.12

Watersportdag bij Surfers’ Paradise

Ook dit jaar doet Surfers’ Paradise mee aan de watersportdag. Je kan er gedurende het weekend van 19 en 20 mei 2012 gratis initiatie volgen van kitesurfen/golfsurfen en stand up peddleboarden. Om er een complete dag van te maken is het mogelijk om daarnaast volop te genieten van de accommodatie die Surfers Paradise aanbiedt: Authentiek Californian Clubhouse met groot strand/loungeterras, Seven Tiki Bar, Tao Lounge, hangmatten, beachvolleyball, beachsoccer, beachtennis, beachfrisbee, trampoline, beachball… Kortom men kan gerust een ganse dag met de familie op het strand spenderen en ook aan 2 sessies deelnemen.


Voorwaarden: In goeie fysische conditie zijn, en voor de surflessen kunnen zwemmen, voor de kitelessen min 40kg. 15 minuten op voorhand aanwezig en aanmelden in het clubhouse.
Meebrengen: Kite initiatie: sportieve Belgische all weather kledij, sportschoenen, zonnebril, zonnecreme. Golfsurfinitiatie: badkledij, handdoek.
Inschrijvingen dienen vooraf te gebeuren. 15 € “reservatiegeld” storten op rekening nr BE26 4732 1359 1129 met vermelding “watersportdag en datum (19 mei en/of 20 mei)”. Die borg krijgt men terug bij aanmelding ter plaatse op het aanvangsuur van de gekozen sessie. Kinderen onder 12 jaar betalen 12,50 €. Inschrijven doe je door het
online inschrijvingsformulier in te vullen.