3.3.12

Sportieve evenementen in aantocht

Wie dit jaar in Knokke-Heist deelneemt aan minimum 5 sportevenementen die (mede) georganiseerd worden door het Stedelijk Sportcentrum ontvangt in januari 2013 een getrouwheidspremie gelijk aan de helft van het betaalde inschrijvingsgeld. Wie aan alle 10 de sportevents deelneemt, krijgt het totale betaalde inschrijvingsgeld terug. Een tweetal sportevenementen staat binnenkort op het programma in de badstad. Het gaat om de Internationale Rabobank Zwinstedenloop op 18 maart en de iDuathlon op zondag 15 april.

De Internationale Rabobank Zwinstedenloop is een loopfestijn in Sluis met o.a. een Kids Run (1 km), een 5 en 10 km van Sluis en een halve marathon. De voorinschrijvingen lopen nog tot en met 4 maart. Daginschrijvingen kunnen nog tot en met een half uur voor aanvang van de wedstrijd. Klik hier voor meer informatie.
De iDuathlon is een unieke strandduathlon met 5 km strandlopen, 22 km mountainbiken en 2,5 km strandlopen. Individuele deelname of deelname in duo mogelijk. Inschrijven kan nog tot en met zondag 31 maart. Geen daginschrijvingen mogelijk. Klik hier voor meer informatie.