29.2.12

Cursus surfinstructeur bij Surfers' Paradise

Gedurende de eerste week van de paasvakantie organiseert Surfers' Paradise een cursus golfsurfinstructeur. Daarmee kunnen alle kandidaten een “initiator” diploma behalen erkend door BLOSO en de Vlaamse trainersschool. Met deze cursus verwerf je de kennis en vaardigheden om beginners op een kwalitatieve manier te leren golfsurfen. Tijdens de week van 2 tem 6 april gaan de sporttechnische en didactisch-methodische modules (deelname 135 euro) door op Surfers' Paradise in Knokke-Heist. De algemene didactische module (45 euro) kan nog op 24 & 25 maart of 12 &13 juli in Nieuwpoort gevolgd worden. Een blik op de cursusinhoud en docenten die hieraan meewerken volstaat om in te zien dat deze cursus de concurrentie met het buitenland kan doorstaan. De internationale erkenning is er voor onze cursus (nog) niet, maar wel deze in ons land via Bloso en de Vlaamse Trainersschool. Minimum leeftijd: 16 jaar.

Internationaal instructeurdiploma kiteboarding


De 2e week van de Paasvakantie (9 tem 13 april) zijn dan de kiters aan de beurt want dan is er de jaarlijkse IKO (International Kiteboarding Organisation) stage waarmee je het internationale instructeurdiploma kunt behalen en wereldwijd aan de slag kan. Deelnemen hieraan kost 700 EUR. Voorwaarden zijn reeds voldoende kunnen kiten, en beschikken over een EHBO diploma. Kandidaten die dit niet hebben kunnen zondag 8 april deelnemen aan de EHBO cursus. Minimum leeftijd : 18 jaar.

Gezocht: surfdummies voor gratis les


Voor donderdag 12 en vrijdag 13 april worden daarenboven kandidaten gezocht die van de kandidaat instructeurs gratis kiteboardingles krijgen. Voorafgaandelijk inschrijven voor de cursus en het volgen van gratis lessen is noodzakelijk, mail naar info@surfersparadise.be , hier kan je ook terecht voor alle verdere informatie.