19.11.12

Infoavond groepsaankoop groene stroom in Knokke-Heist

Vanwege het succes loopt de campagne "Gas-Elektriciteit: durf vergelijken!" nog steeds. Wie meer wil weten kan nu woensdag 21 november om 20u naar een gratis infoavond in het cultuurcentrum Scharpoord. Ondertussen hebben reeds meer dan 600 gezinnen via het Sociaal Huis of via de gemeente hun energiefactuur onderworpen aan de V-test. Wie zelf op zoek wil gaan naar de actueel voordeligste energieleverancier, surft best naar de website van de VREG (Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt):
• particulieren kunnen hiervoor terecht op http://www.vreg.be/doe-de-v-test-voor-gezinnen
• kleine bedrijven surfen naar http://www.vreg.be/doe-de-v-test-voor-kleine-bedrijven
Wie wil besparen op de energiefactuur en daarbij ook nog een steentje bijdragen aan het milieu kan terecht bij de tweede groepsaankoop 100% groene stroom van de Provincie West-Vlaanderen. Men kan nog vrijblijvend inschrijven tot 5 februari 2013 via de website www.samengaanwegroener.be. Op 6 februari is er een online veiling en kunnen de energieleveranciers hun beste bod doen. Daarna krijgt u een voorstel op maat met een duidelijk zicht op uw mogelijke besparing. Pas dan beslist u om al dan niet te veranderen van energieleverancier.
Wie meer informatie wenst kan terecht bij volgende contactpunten:
• Infopunt Sociaal Huis – Kraaiennestplein 1/1 te Heist – tel. 050 530 900 – sociaalhuis@knokke-heist.be  elke weekdag van 9u tot 12u en van 13u30 tot 16u zonder afspraak
• Dienst Milieu & Natuur – Alfred Verweeplein 1 te Knokke – tel. 050 630 188 – milieu@knokke-heist.be
elke weekdag van 9u00 tot 12u en van 13u30 tot 16u op afspraak