27.2.08

Thuis in het rusthuis

Naar aanleiding van de toegekende subsidie van 8.000 euro voor het project “Het Kookeiland” door de Koning Boudewijnstichting waren Mevrouw Annie Vandenbussche, Voorzitter OCMW Knokke-Heist, Dhr. Paul Roos, algemeen directeur Autonome Vereniging Het Dak, en Dhr. Dieter Bogaert, psycholoog Rusthuis De Noordhinder uitgenodigd op de projectbijeenkomst ‘Thuis in het rusthuis’ in Brussel.

‘Het Kookeiland’ is een idee dat ontstaan is uit de animatieploeg van Rusthuis De Noordhinder. Om het huidig aanbod van kookactiviteiten verder uit te breiden vinden zij het een goed idee om een mobiele kookunit aan te schaffen. Dit toestel is flexibel in te zetten voor tal van activiteiten en brengt het volledige kookgebeuren tot bij de mensen. Van groenten snijden tot de soep klaarmaken en serveren, het is allemaal mogelijk met de toegekende steun voor het project ‘het Kookeiland.’ dat de kleinschaligheid en huiselijkheid binnen het rusthuis ten goede komt.


Op de foto: Mevr. Brigitte Kessel (projectverantwoordelijke ‘Thuis in het rusthuis’ van KBS), Mevr. Magda Lambert (stafmedewerker KBS), Mevr. Annie Vandenbussche (Voorzitter OCMW Knokke-Heist), Dhr. Paul Roos (algemeen directeur Autonome Verening Het Dak), Dieter Bogaert (psycholoog Rusthuis De Noordhinder).