5.5.11

Knokke-Heist zoekt "Werkleider Openbaar Groen"

Het gemeentebestuur van Knokke-Heist wil binnenkort een contractueel werkleider aanwerven voor "Openbaar Groen C-niveau". De persoon zal samen met een team instaan voor de algemene netheid van de plantsoenen binnen de gemeente. Hij maakt de planning op en zorgt voor de dagdagelijkse uitvoering van de taken in samenspraak met de coördinator. Het gaat om een meewerkende werkleider die met de nodige technische kennis het team opdrachten geeft op vlak van groenonderhoud en hen hierin ondersteunt.


Voorwaarden


OFWEL In het bezit zijn van een specifiek diploma hoger technisch secundair onderwijs (TSO) of daarmee gelijkgesteld onderwijs in de richting van land- en tuinbouw.

OFWEL In het bezit zijn van een algemeen diploma van minstens hoger secundair onderwijs (HSO) of daarmee gelijkgesteld onderwijs én minimum 1 jaar relevante werkervaring binnen het werkgebied. De werkervaring moet aangetoond worden met een werkgeversattest.
In het bezit zijn van rijbewijs B of deze behalen tijdens de proefperiode.
Bij voorkeur ervaring hebben in leidinggeven en het coördineren van een team
Nodige documenten Voeg bij je sollicitatie een digitaal kopie van je diploma en eventuele werkgeversattesten. Dan pas is jouw kandidaatstelling geldig!
Surf voor deze functies voor 16 mei 2011 naar de website http://vacature.knokke-heist.be/
Meer info: Personeelszaken, tel. 050 630 167