23.12.10

Burgemeester Lippens spreekt nieuwjaarsboodschap uit

In de studio van Radio Paradijs in Knokke-Heist heeft burgemeester Lippens donderdag z’n nieuwjaarsboodschap ingesproken. De boodschap zal de komende dagen regelmatig te horen zijn op de lokale omroep (105.1 MHz FM en online). De inhoud van de toespraak is als volgt:

"Beste medeburgers, tweede verblijvers en bezoekers van Knokke-Heist. Als burgemeester wil ik het even hebben over de toekomst van onze badstad. De komende jaren wil het gemeentebestuur zich verder inzetten om het leven in Knokke-Heist nog beter en aangenamer te maken. Zo wordt gewerkt aan het optimaliseren van de toeristische beleving. We worden daarbij ook geholpen door de privé. In 2011 opent zo het vijfsterrenhotel La Reserve. Daarnaast worden in februari de investeerders toegewezen voor het nieuwe Casino. Ook wordt verder gestreefd naar een steeds beter sociaal beleid. Het centraliseren van zoveel mogelijk zaken in het Sociaal Huis in Heulebrug is daar een belangrijke schakel in. Ander punt in onze toekomstvisie is ‘duurzame economische groei’. Dat moet voor meer jobs zorgen in de eigen badstad. Onderdeel daarin is de uitbreiding van de ambachtelijke zone ’t Walletje en de betere bereikbaarheid ervan. Het gemeentebestuur zet zich ook in voor een gezonde leefomgeving, met veel aandacht voor de natuur in onze gemeente. Daarbij wil ik elke burger aansporen om zelf ook milieubewuster te zijn. Verder worden in de toekomst uiteraard inspraak-vergaderingen gehouden. Zo kan iedereen z’n zeg doen en meehelpen om Knokke-Heist te besturen.
Ten slotte heb ik nog één belangrijke persoonlijke wens voor Uzelf:
gezondheid en geluk in 2.011.
Ik dank U."


Vrijdag, kerstavond, pakt Radio Paradijs 105.1 FM vanaf 17u uit met een speciaal kerstprogramma: de beste kerstplaten, Franse chansons, de mooiste oldies, én zonder storende interventies van dj's.