26.11.08

Vijf tips over inbraken bij Toversluis

Bij de Zeeuwse politie zijn tot nu toe vijf tips binnengekomen over een serie inbraken in amusementscentrum Toversluis in Sluis. Aan de zaak werd dinsdagavond aandacht besteed in het tv-programma Opsporing Verzocht op Nederland 1. De politie in Knokke-Heist had tevoren ook de bevolking bij ons opgeroepen om de uitzending te bekijken. De daders zouden namelijk mogelijk in aanmerking komen voor inbraken die in Knokke-Heist en Damme gepleegd werden. Op camerabeelden was te zien hoe drie daders zich toegang tot het pand verschaften. Ook werden beelden getoond van drie mannen die zich verdacht ophielden in de buurt van Toversluis en dan in een wagen weer wegreden. De politie kan nog niet aangeven of er bruikbare tips zijn binnengekomen. Men hoopt nog meer tips te ontvangen na de heruitzending van woensdagmorgen en van mensen die het filmpje bekijken op het internet.

U kunt de uitzending op het internet herbekijken via volgende link: http://www.avro.nl/tv/programmas_a-z/opsporing_verzocht/
Wie personen herkent of de politie meer inlichtingen kan geven, wordt met aandrang gevraagd contact op te nemen met de politie op het telefoonnummer 050 619 600.