28.4.13

Surfers Voetbal team promoveert

Het voetbalteam van Surfers Paradise heeft zaterdag niets aan het toeval overgelaten. Bij winst stond immers de kampioenstitel in reeks II van het bedrijfsvoetbal zone Brugge-Oostende op het programma. Vanaf de start van de wedstrijd werd opponent Rust-Roest naar de eigen helft weggedrukt wat resulteerde in enkele mooie kansen en een bal op de lat. Halverwege de eerste helft was het zover en opende Armin Wintein de score. Nog voor de pauze werd het 2-0, doelpunt gescoord door Gerrit-Jan Sleutjes. Meteen na de pauze gingen de Surfers op hun elan door en maakte Tom Brakel er 3-0 van. Daarna werd het 4-0 (Dorian Tsetis), scoorde Gerrit-Jan Sleutjes zijn tweede van de namiddag en even voor affluiten legde Mike Demon de eindcijfers vast: 6-0. Tijd om te vieren, en de sponsors te bedanken: Immo KZ en Cafe Dino’s voor de reeds 18 jaar lange steun.