18.2.13

Knokke-Heistse basket won in Oostkamp

Ondanks het feit dat bij de Knokke-Heistse basket de One wordt opgedoekt hebben de spelers op het derby in Derde Nationale tegen KBBC Oostkamp met succes het beste van zichzelf gegeven. Knokke-Heist nam een goeie start via Tim Audenaert en Arno Van De Walle met 5 punten op rij. Oostkamp geraakte moeilijk op tempo en liet de bezoekers uit de badstad meteen afstand nemen, In het tweede kwart slaagden de Oostkampse Merels er echter in bij te benen en met een lichte voorsprong van 39-37 naar de rust te gaan. In het vierde quarter nam Knokke-Heist het roer weer in handen en stevende af op de overwinning: 73-76. Voor Oostkamp was het een bittere pil, het werd hun eerste thuisnederlaag van het seizoen, en dat uitgerekend op hun sponsoravond.