22.4.10

Flink meer inschrijvingen voor 1 mei lopen in Knokke-Heist

Op zaterdag 1 mei wordt Knokke-Heist andermaal omgetoverd tot loopstad bij uitstek. Traditiegetrouw zakken alle loopfanaten dan af naar Knokke-Heist voor de Chiquita Kids Run, de Knokke Jogging, de Knack Weekend Ladies Run en de Knokke 10K. Na het afsluiten van de voorinschrijvingen noteerde Organisator Golazo 512 voorinschrijvingen voor de Chiquita Kids Run, 280 voor de Knack Weekend Ladies Run, 228 voor de Knokke Jogging en 1435 voor de Knokke 10K. Samen dus 2.455 deelnemers. Dat zijn er 359 meer dan vorig jaar. Daginschrijvingen zijn nog mogelijk vanaf 11.00 uur in Jeugd – en Kunstencentrum De Marge, E.Verheyestraat 16, gelegen naast sporthal De Stormmeeuw.


Lander Van Droogenbroeck, Guy Fays, Kjell De Hondt, Stefan Van den Broek en de West-Vlamingen Bram Coppens, Ghirma Woldu en Alexander Diaz Rodriguez zijn de voornaamste kanshebbers voor de dagzege bij de heren in de Knokke 10K. Bij de dames is Veerle Dejaeghere de te kloppen loopster. Toch wordt er een hevige strijd verwacht tussen haar en Ysabelle Vuillard, Helga Sibick, Elke Van Hoeymissen, Nathalie Lambrechts en de lokale Anne-Marie Danneels.

Een uitgetekend parcours van de diverse wedstrijden evenals bijkomende informatie is terug te vinden op www.runningtour.be