15.5.12

Lakeside Paradise schiet goed op

De voorbije maanden is in Knokke-Heist bij de Put van De Cloedt koortsachtig gewerkt aan de voorbereiding van het nieuwe waterrecreatiecentrum "Lakeside Paradise". Volgens Frank Vanleenhove schiet men goed op. De eerste waterski-kabelbaan in Vlaanderen is zo goed als gereed. “De obstakels liggen in het water, het ponton met startsteiger en motor is bijna klaar, en de oevers zijn genivelleerd”. De website functioneert en de voorlopige accommodatie wordt volgende week geplaatst. De bedoeling is om vanaf eind mei proef te draaien voor het publiek. Op zaterdag 30 juni volgt dan de officiële opening van het “O’Neill Cablepark” . Gedurende dit ganse weekend (30 juni en 1 juli) kunnen de leden van Surfers’ Paradise én alle inwoners van Knokke-Heist volledig gratis komen waterskiën en wakeboarden. Kandidaten kunnen zich vanaf 1 juni via de website http://www.lakesideparadise.be/ inschrijven. Niet alleen de kabelbaan wordt gratis aangeboden, ook het bijhorende materiaal zoals wetsuit, wakeboard of waterskies en life jacket. Bezoekers dienen in juni nog langs de Knokkestraat te parkeren en niet voorbij de spoorweg te rijden vanwege de werken voor het nieuwe zwembad.

Lakeside “Sportbligaties”
Ook de sportbligaties zijn klaar en de eerste boekjes zijn reeds de deur uit ! Iedereen die achter dit project staat en ons een financieel ruggensteuntje wil bieden kan vanaf nu 1000 € storten op rekeningnr BNP Paribas Fortis BE13 0016 6520 2939 met vermelding “aankoop sportbligatie” . Per kerende sturen wij dan voor 1000 € sportbonnen terug, die per bon van 20 € (= bvb één uur gebruik kabelbaan) kunnen kunnen gebruikt worden om te komen sporten, en dit voor een periode van 5 jaar. In feite net alsof je een sportabonnement koopt: misschien iets duurder maar wel 5 jaar geldig, terwijl je bovendien ook stichtend lid wordt van Lakeside Paradise en naast diverse voordelen ook vermeld wordt aan de ingang etc. Bovendien kunnen wij desgewenst zonder probleem de sportbligaties factureren en kunnen bedrijven de 50 bons gebruiken als relatiegeschenk of diverse acties mee doen. Alle verdere info ivm deze sportbligaties is te vinden op onze website alsook de lijst met stichtende leden die ons meehelpen alle nodige sportmateriaal aan te kopen, want daarvoor dient deze “hulpactie”. Deze sportbonnen zijn ook een zeer origineel kado !


Wake & Lake camps


Belangrijk om weten is, dat er in juli en augustus al gestart wordt met de watersportkampen, naast de individuele bezoekers uiteraard. Jongeren tussen 10 en 18 jaar kunnen zich vanaf nu inschrijven via www.lakesideparadise.be , en in september zijn er de “student camps” voor + 18 jarigen.