18.1.10

On Tour Twee in Scharpoord

Vrijdagavond 22 januari kan men in Scharpoord terecht voor 'On Tour Twee' met niemand minder dan de witte soul van Tom Kestens (Lalalover), kleinkunstlegende Kris de Bruyne, singer-songwriter Neeka en de zachte melancholie van Gunther Verspecht (Stash). Samen met muzikanten uit De Laatste Showband o.l.v. Paul Poelmans brengen de artiesten een greep uit het omvangrijke Te Gek!?-repertoire aangevuld met een 'best of' uit eigen werk. De avond wordt gepresenteerd door de meter van Te Gek!?, schrijfster Kristien Hemmerechts. Ze brengt ook passages uit eigen werk.


Te Gek?! is een deel van een project van de plaatselijke Geestelijke Gezondheidszorg (PAAZ afdeling vzw Gezondheidszorg Oostkust, Psychiatrische zorg in de thuissituatie regio Oostkust, Beschut Wonen Oostkust - Dagactiviteitencentrum De Kajuit, Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg Prisma, Psychiatrische zorg in de thuissituatie regio Oostkust) rond beeldvorming ten aanzien van personen met problemen op vlak van geestelijke gezondheid.

www.sad.be - www.demuziekfaktorij.be Spot op Youtube!16 EUR; 55+, studentenkaart: 15 EUR; groep +10 pers., Uitpas, CJP: 13 EUR