15.8.12

Knokke-Heistse Jeugdclub ’t Verzet gaat zich verzetten

Vanaf zaterdag 1 september verhuist Jeugdclub ’t Verzet naar de Duinenwater site. Dan wordt wordt afscheid genomen van de huidige locatie bij het oud voetbalveld van Westkapelle. Vlakbij het nieuwe Sportoase en Lakeside Paradise werd een nieuw jeugdcentrum gebouwd. Dat gebeurde in opdracht van het gemeentebestuur van Knokke-Heist. Jeugdclub ’t Verzet bestaat straks uit een jeugdcafé, een polyvalente zaal voor 350 personen en drie nieuwe repetitielokalen voor minstens 10 Knokke-Heistse rockbands. De polyvalente zaal heeft een oppervlakt van 330 m² en kan gehuurd worden door particulieren, verenigingen en andere organisaties. In de zaal is een berging, bar, douche, coördinatieruimte en vestiaire geïntegreerd. Het nieuwe jeugdcentrum beschikt ook over een terras gericht op het Duinenwatermeer en de polders. Het moet een hot spot worden in het uitgangsleven in de badstad. De jeugdclub wil meer dan ooit een vrijhaven worden voor alle jongeren uit de gemeente waar men welkom is om te chillen, vrienden te ontmoeten, te dansen, muziek te maken, enz. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 september organiseert de Jeugdclub z'n openingsweekend. Op vrijdag is er een Rock Verzet met optredens van Flatcat en Brave Like a Cowboy. De homies DJ Randy Randy en DJ Rock ’n Roll Gio sluiten af met een stevige set rockklassiekers.

Op vrijdag gaan de deuren open om 20u. Toegang is 7 euro aan de deur.
Zaterdagnamiddag is het programma gratis.
Op zaterdagavond kan je voor het Bal der Jeugdclubs aan de deur of in voorverkoop een steunkaart kopen voor 7 euro (inclusief twee drankjes tijdens de receptie).
Een combiticket voor vrijdag en zaterdag is 12 euro in voorverkoop (inclusief twee drankjes tijdens de receptie op zaterdag)
Tickets te verkrijgen bij Jeugdclub ’t Verzet, Nightshop Sam en Jann Ric.