14.9.11

Gezinsbond doet aan kleuterturnen en knuffelturnen

Vanaf donderdag 6 oktober pakt de Gezinsbond Knokke-Heist weer uit met kleuterturnen. De bedoeling is de kleintjes van 3 en 4 jaar op een speelse manier aan turnen, bewegingsoefeningen en motorische ontplooiing te laten doen onder deskundige begeleiding. Voorafgaand aan het kleuterturnen organiseert de Gezinsbond op 1 oktober het Knuffelturnen, een plezierige manier van beweginsopvoeding onder deskundige begeleiding, dit voor kleutertjes van 2,5 tot 6 jaar samen met één van hun (groot)ouders. De relatie tussen kleuter en (groot)ouder staat hierbij centraal, maar ook de relatie tussen de kleuters onderling wordt gestimuleerd. De bedoeling van knuffelturnen is genieten, voelen, ontspannen en beleven. De nadruk ligt dus evenzeer op het ‘knuffelen’ als op het ‘turnen’.

Het kleuterturnen gebeurt vanaf 6 oktober tot eind juni, elke donderdag van 16u tot 17u in sporthal De Stormmeeuw te Knokke. Leden betalen 65 euro, niet-leden 90 euro. Het knuffelturnen wordt gehouden op zaterdag 1 oktober van 16u tot 17u30 in sporthal De Stormmeeuw te Knokke. De deelname is gratis.
Meer informatie over kleuterturnen en knuffelturnen op http://www.gezinsbondknokkeheist.be/ of via Patricia Van de Walle – 0477/48 65 29 of patricia@immovandewalle.be