29.7.13

Kneistival 2013 zit erop

Zornik (zie fotoreportage ) mocht vrijdag deze 28ste editie van Kneistival afsluiten. Koen Buysse besloot zijn concert met de wijze woorden: “Kneistival is echt waar het leukste festival dat ik ken, en dat moet zo blijven”. Geen mens in "de put" die hem wou tegenspreken. Het was inderdaad een zeer geslaagde editie, veel volk en prachtig weer, een prima sfeertje en geen problemen. Zie filmreportage Focus  

Naar gewoonte was het weer een zeer gevarieerde affiche, met The Hollies voor vijftig plussers en Gers Pardoel voor de jonge springertjes. De avond met Spinvis (zie fotoreportage ) was er wat minder volk. Dat lag uiteraard aan de eerder intimistische concerten maar ook dat moet kunnen op Kneistival, zeker na de volksgekte met Milk Inc. de dag ervoor, al waren er veel die Les Truttes liever als headliner hadden zien staan.


Tja, des gôuts et des coleurs ... En wat Milk Inc. betreft: dank zij de samenwerking tussen de organisatie en de veiligheidsdiensten is alles incidentloos verlopen, waarmee bewezen is dat Kneistival ook grotere namen kan verwelkomen mits alles degelijk is voorbereid. Op naar de 29ste editie!