4.3.08

Reünie oud-Duinenkinderen

Marcel Nobus, oud-leerling van de Vrije Basisschool Duinenkind in Duinbergen, organiseert een schoolreünie. Die is bestemd voor iedereen die er schoolliep en geboren is tussen 1954 en 1964, of aan die kinderen les gaf. Het is de tweede keer dat een feestelijke bijeenkomst wordt voorbereid. Dit keer worden meer schooljaren aangeschreven. Men wil ook alles op alles zetten om in binnen- en buitenland alle schoolgenoten, die nu al rond de 50 draaien, terug te vinden. De bedoeling is om oude vriendschappen weer tot het leven te wekken. Meteen kan men het oude Duinbergen weer een beetje doen herrijzen. Ook ouders van kinderen die in Duinbergen schoolliepen worden opgeroepen contact op te nemen. Heel wat oud-leerlingen uit die tijd zijn namelijk uit Knokke-Heist weggetrokken. De reünie is vrijdag 21 november om 19 u in Hof Ter Mude in Westkapelle.

Wie foto’s van zichzelf en de school heeft uit die tijd kan ze sturen naar Marcel Nobus. De foto’s worden ingescand en onmiddellijk terugbezorgd. Ze zullen dienen om tijdens de reünie een diamontage te projecteren.


Marcel Nobus, Hofschenkerstraat 18, 8310 Brugge 3, Tel. 02 277 37 01, Gsm:0473/325439 e-mail kantoor : marcel.nobus@mobilit.fgov.be