15.5.07

Weekend Sport

FC Heist en VV Westkapelle houden het spannend

Voetbal Eindronde 3de provinciale B promotie - heenwedstrijd
FC Heist – VV Westkapelle 2-2 Heist kwam in de eerste helft iets beter voor de dag en drukte dat uit met een doelpunt van Van Fraechem, na voorbereidend werk van Bautista. Na de rust zette opnieuw Van Fraechem zich door tegen Torresan en doelman Demuinck had geen verhaal: 2-0. Westkapelle gaf zich niet gewonnen en bleek fysiek sterk. Delheye kopte een voorzet van Pawella binnen. In de slotfase bediende Delheye de ingevallen Verbauwhede die, ook met het hoofd, de verdiende gelijkmaker aantekende.
De terugwedstrijd is volgende zondag in Westkapelle.

Basketbal

Twee jeugdploegen van IBS Knokke-Heist bekroonden een mooi seizoen net niet met een zegetrofee. Finale Beker van Vlaanderen Landelijke miniemen Wevelgem – IBS Knokke-Heist 79-62
Vorige week verloor de gemengde ploeg van de IBS-benjamins de finale van de Beker van West-Vlaanderen met het kleinste verschil van Kortrijk: 81-80.