8.10.13

Werken in de Parmentierlaan in Knokke

Mits gunstige weersomstandigheden zal vanaf woensdag 16 oktober tot en met zondag 21 oktober de Paul Parmentierlaan ter hoogte van het lyceum tot voorbij het kruispunt met de Nestor de Tièrestraat afgesloten worden voor het verkeer. 
In de Nestor de Tièrestraat, tussen Paul Parmentierlaan en Koningslaan zal er éénrichtingsverkeer worden ingevoerd, met als toegelaten rijrichting vanaf de  Paul Parmentierlaan naar de Koningslaan.
In de Paul Parmentierlaan, tussen het Abraham Hansplein en de Nestor de Tièrestraat zal de rijrichting worden omgedraaid, met dus als toegelaten rijrichting van het Abraham Hansplein naar Nestor de Tièrestraat.  Het plaatselijk verkeer zal dit gedeelte van de Paul Parmentierlaan moeten verlaten via de Guldenvliesstraat in de richting van de Lippenslaan.

Het verkeer naar de Paul Parmentierlaan zal ter hoogte van het Maurice Lippensplein omgeleid worden via de Lippenslaan.  In de Paul Parmentierlaan zal het verkeer  ter hoogte van de Boudewijnlaan omgeleid worden naar de Meerlaan en Elizabetlaan.