10.10.13

5000 EUR voor Keuvelhoekschool in Knokke

Voorzitter Fabienne Maes en haar ploeg van de Ouderraad spaarden voor de Keuvelhoekschool 5000 EUR bijeen door heel veel tijd en liefde te steken in activiteiten voor  de kinderen. De ouders en de kinderen weten dit erg te waarderen en toonden dit door massaal aanwezig te zijn op deze activiteiten en financieel te steunen.  Met het bedrag investeerde de school in de aankoop van een nieuw speeltoestel  op maat van de kleuters.  
De dames van onze Ouderraad zijn een groep enthousiaste ouders die het beste willen voor de school van hun kinderen. Allemaal dames, maar als puntje bij paaltje komt en er noeste arbeid nodig is, zijn hun partners er ook. De school kan steeds op hen rekenen om ons te ondersteunen. Om het even welke activiteit : didactische uitstap, meetoefeningen, kookles, knutselles, … ze staan juf en meester graag bij om een handje toe te steken.  
 “Je moet de groenten hebben !” een activiteit waarbij de Ouderraad de kinderen verwent met rauwe  groenten als gezonde snack tijdens de speeltijd. “Kwis’t, maar ik kon er niet opkomen” een quiz met traditie, “Pasta e Basta” de Italiaanse avond opnieuw uitgevonden, “Dat verdient een bloemetje!” bloembollenactie, “Kerst bij de buren” een kerstmarkt op wandel, “Madame Pijp”, de jaarlijkse pannenkoekenbak, “Buggywandeltocht” op stap met de kinderen, “Ontbijt op een dekentje” fietstocht met ontbijt, “De Keuvelboscross” de traditionele loopwedstrijd in het bos, “We spelen een spel vanavond !” gezelschapsspellen spelen, “Sleep-in” met avondeten en ontbijt voor 5de leerjaar, “De ijstijd” ijsjes voor jongens en meisjes, … allemaal activiteiten die onze Ouderraad van naaldje tot draadje weet te organiseren.

Veel van deze activiteiten hebben tot doel een extra financiële steun te geven aan onze school. Dit jaar deden ze dat met een ferm cadeau. Op de foto een groot deel van de Ouderraad onder voorzitterschap van Fabienne Maes. Fabienne is sinds jaar en dag de stuwende kracht van haar ploeg.