10.10.13

Gratis op doktersvisite bij mindfulness-arts David Dewulf

Op zaterdag 12 oktober om 15 uur vergast dokter David Dewulf jong en oud op een verkwikkende lezing over mindfulness in de  bib Scharpoord. Naar aanleiding van de klantendag worden stresskippen, zwartkijkers en doemdenkers in een geestelijk verwenbad gedompeld en overspoeld met praktische suggesties om anders tegen het leven aan te kijken. 
Mindfulness krijgt steeds meer aandacht, voor kinderen, in het onderwijs, om u beter te voelen, om minder depressie te ervaren en om beter te presteren op het werk. Mindfulness is een praktische methode die u  innerlijke rust geeft. U staat positiever in het leven en u wordt meer bestand tegen stress en burn-out.  In deze interactieve lezing belicht David Dewulf de kern van mindfulness en reikt u een aantal praktische tips aan die u helpen met stress om te gaan en het leven meer te waarderen. 
David Dewulf is arts en introduceerde het begrip ‘mindfulness’ in Vlaanderen. Hij volgde opleidingen over de hele wereld en legde zich toe op Mindfulness, Tao, Life Coaching en Mind/Body Medicine. Hij gaf lezingen in Harvard post graduaat. David is oprichter en coördineert de werking van I AM, het Instituut voor Aandacht en Mindfulness. Hij is ook de drijvende kracht achter allerlei nieuwe initiatieven zoals mindfulness voor jongeren. Hij werkt samen met de universiteit Gent voor depressie en met de KU Leuven voor wetenschappelijk onderzoek. 

De spreker is auteur van diverse boeken over mindfulness o.a. ‘Mindfulness, een pad van vrijheid’, ‘Mindfulness voor Jongeren’, ‘Mindfulness voor kids’, ‘Mindful gelukkig’ en ‘Jezelf accepteren met mindfulness en compassie’.