7.10.13

Verzet @ Lakeside Paradise

Komende zondag 13 oktober is de kabelbaan van Lakeside Paradise in Knokke-Heist van 10u tot 12u exclusief voorbehouden voor leden van Jeugdclub ’t Verzet. Voor slechts 20 euro (ipv 30 euro) kan men deelnemen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal dit voor één of twee uur zijn. De plaatsen zijn wel beperkt.  Snel inschrijven is dus de boodschap.
BBQ 
Nadien, vanaf 12u, kan men genieten van een heerlijke BBQ in 't Verzet voor slechts 12 euro.
Ledenvoordeel
Op 13 oktober kunnen de leden van ’t Verzet ook hun lidkaart verzilveren! Je krijgt een Exclusief voordeel in Lakeside Paradise: leden van 't Verzet kunnen éénmailig een 10+1 beurtenkaart kopen voor 200 euro ipv 300 euro. 
Wie er zondag niet kan bij zijn, kan ook nog genieten van dit voordeel als men tijdens de openingsuren van het jeugdcafé van woensdag 9 oktober tot en met zaterdag 12 oktober zich aanmeldt met onmiddellijke betaling van 200 euro voor de beurtenkaart. Wij kopen dan voor jou de beurtenkaart die je nadien kan ophalen in 't Verzet. Let wel: enkel in de loop van volgende week kan je dus je ledenvoordeel bij Lakeside Paradise verzilveren.  
Inschrijven
Voor de kabelbaan schrijf je je in door vooraf in door een email te sturen naar jeugdclub.tverzet@telenet.be, vermeld daarbij je GSM-nummer, Op de dag zelf breng je 20 euro mee voor de deelname. 
Voor de BBQ schrijf je je vooraf in (ten laatste vrijdag 11 oktober) door een email te sturen naar jeugdclub.tverzet@telenet.be, vermeld daarbij je GSM-nummer, Op de dag zelf breng je 12 euro mee voor de BBQ.

Voor het ledenvoordeel kom je zelf vooraf naar 't Verzet en betaal je 200 euro. Wie deelneemt aan de sessie op het water kan ook nog de zondag zich aanmelden voor de 10+1 beurtenkaart