27.6.13

Tender2 Strandhotel weer in Knokke-Heist

De voorbije dagen werd in Knokke opnieuw het Tender2 Strandhotel neergepoot; iets later dan oorspronkelijk gepland. De locatie is andermaal bij het Rubensplein, omdat het schepencollege weigerde om het hotel toe te laten op het strand van het Zoute. De aankomst van het gevaarte had heel wat bekijks. Vorig jaar was het de eerste keer, dat het initiatief in de badstad kon geboekt worden. Een en ander verliep trouwens toen niet vlekkeloos. Het hotel kreeg af te rekenen met vandalisme en brandstichting.

Aan het uitzicht van het strandhotel is weinig veranderd, maar het interieur werd grotendeels gerenoveerd. Het beschikt ook over een privé strandje. De prijs is naar beneden. In plaats van 1500 euro voor een overnachting moet nu ‘amper’ 800 euro worden opgehoest. Maaltijden zijn niet inbegrepen. In het strandhotel kunnen onder meer ook gourmet evenementen tot 12 personen worden georganiseerd.
 
Het is de bedoeling dat het Strandhotel blijft staan tot woensdag 18 september. Daarna gaat het naar Brussel. Meer info kan men vinden op de website van Tender2, die louter Franstalig is. Later wil men ook informatie in het Engels en Russisch toevoegen.