25.6.13

Lidl breidt uit in Knokke-Heist

Supermarktketen Lidl opent op woensdag 26 juni haar sterk uitgebreide winkel in de Knokkestraat in Heist. In de fors vernieuwde winkel gaan maar liefst negen extra werknemers aan de slag. 


Met het vertrek van buur O’Cool kreeg Lidl een uitgelezen kans om haar winkel te vergroten. “We hadden plots de mogelijkheid om het pand naast ons mee te huren – en zo veel optimaler onze winkel in Knokke in te planten. Zo hebben we onze verkoopsruimte kunnen uitbreiden en onder meer de ingang volledig hertekend”, licht woordvoerder Pieterjan Rynwalt toe. De vernieuwde winkel is niet alleen groter, maar ook veel strakker. “We zijn volop bezig met de uitrol van een nieuw winkelconcept. Dat houdt een moderne look, veel meer ruimte én een sterke nadruk op vers in”, aldus nog Rynwalt.

Een bijkomende vernieuwing is dat de supermarktketen in de Knokkestraat vanaf 26 juni ook ter plaatse afgebakken broodjes en ontbijtkoeken aanbiedt. Die dienst komt bovenop de bestaande, duidelijke focus op verse groenten, fruit en vlees. “Volgens onze interne prognoses betekent de hele vernieuwingsoperatie dat we toch heel wat extra klanten kunnen aantrekken, wat zich vertaalt in extra werk. Net daarom hebben we negen extra medewerkers aangeworven. In totaal werken er nu 15 collega’s in Knokke-Heist”, klinkt het bij de supermarkt.

De vestiging heropent op woensdagochtend (26 juni) plechtig de deuren. Rynwalt: “De heropening van Lidl in Knokke-Heist vieren we met een aantal ludieke acties. Zo verloten we onder meer een minuut gratis winkelen onder de klanten die zich woensdag voor het openingsuur op de parking melden. Verder houden we ook een aantal sterke kortingsacties.” De winkel is elke weekdag open van 8.30 uur tot 20 uur, op zaterdag tot 19 uur (zondag gesloten).