26.6.13

Skydiver start openingsceremonie Lakeside Paradise

Niemand minder dan de wereldbekende skydiver Cedric Dumont zal zaterdagavond 29 juni om 19h vanop 4000m boven het Duinenwatermeer uit een helikopter springen om zo de sleutel te overhandigen aan burgemeester Lippens, die op zijn beurt de deuren van het Clubhouse en Jeugdherberg officieel zal openen. Op de kabelbaan zelf zijn er vanaf 19h demo's van Europese Topriders. Voeg daarbij een Braziliaanse brassband, een optreden van Eurosong for kids winnares Jill Shaw & band, de eigen "Zorro's Dirty Sister" uit Knokke-Heist en DJ SIR-G met sax en gitarist, en je weet dat dit een niet te missen avond wordt.

De Jeugdherberg zal plaats bieden aan 80 personen. Er zijn 2 kamers van 12, 6 van 8 en 2 van 4 personen. Elke kamer heeft zijn eigen identiteit, eigen aan één of andere wereldberoemde surfspot. Deze Sleep Inn zal zowel individuelen, families, scholen, verenigingen als bedrijven kunnen ontvangen in combinatie met ontbijt en al dan niet lunch en avondmaal. De keuken staat open voor iedereen en wordt bio-gezond, jong, huiselijk en met zelfbediening. Deze zomer is er bovendien iedere zondagnamiddag tussen 14 en 16 h een Thais buffet.

Ook nieuw vanaf 1 juli is de Thaise massage in een authentiek kader met een echte Thaise Masseuse: Nan. Tot haar vaste klanten behoren oa Tom Cruise. Iedereen zal er terecht kunnen voor een massage, ook de niet-sporters. Ideaal voor ouders wanneer de kinderen een uurtje wakeboarden om te genieten van een deugddoende massage.

Het Clubhouse heeft uitzicht op het Duinenwatermeer en de ruimte tussen clubhouse en water bestaat uit een zandstrand en een houten terras. Op het zandstrand komen ligzetels, hangmatten, trampolines en een beachvolleyballterrein.
Op het terras zelf is ruim gelegenheid om iets te eten of te drinken aan tafels of in de lounge en staat er ook een hotspring Jacuzzi. Enkele meters verder is er het uitkijkterras waar iedereen zich pal op de kabelbaan bevindt, met perfect uitzicht op het startponton, de baan zelf en alle obstacles. Binnen op de gelijkvloers is er de clubruimte met cocktailbar, het sportgedeelte , de lounge, de jeugdherberg, keuken en een Pro shop. In de shop wordt technisch watersportmateriaal aangeboden zoals boards en wetsuits, en 's winters technisch wintersportmateriaal zoals lawinedetectoren en rugzakken met Air bag ABS systems... Op de bovenverdiepingen zijn er 3 polyvalente ruimtes. Dit om verschillende groepen toe te laten van alle privacy te genieten met eigen bar, Pool- en voetbaltafel, TV, en 2 grote terrassen. Helemaal onder het dak, met prachtig uitzicht is er een vergaderzaal die kan gebruikt worden voor diverse doeleinden.


Zowel voor de kabelbaan als voor de jeugdherberg zijn er online reservatiesystemen. Lakeside Paradise is elke dag geopend vanaf 9h. Alle info: www.lakesideparadise.be 050/606035