3.12.13

Meneer Konijn haalt ook in Knokke-Heist geld op

Ook dit najaar wil Q-music zich met Meneer Konijn engageren voor VZW Kindergeluk. Die organisatie wil kinderen die het wat moeilijker hebben in onze maatschappij nieuwe kansen geven en alvast een beetje geluk brengen. Alle Q-Dj’s bundelen de krachten en gaan in elke gemeente in Vlaanderen langs om de ingezamelde centjes voor VZW Kindergeluk op te halen. Op 17 december tussen 9 en 9.30 uur is Knokke-Heist aan de beurt.  Inwoners die dat wensen zijn dan zeker welkom om langs te komen in Cultuurcentrum Scharpoord! Ze kunnen dan hun ingezameld geld voor de vzw Kindergeluk overhandigen. Het gemeentebestuur geeft alvast het goede voorbeeld en zal op 17 december de 3500 EUR overhandigen, die werd ingezameld met de rozenactie van het Cartoonfestival. 
Vorig jaar zamelde Q-music met Meneer Konijn meer dan 300.000 euro in voor VZW Kindergeluk, allemaal dankzij de acties die luisteraars uit heel Vlaanderen op poten hebben gezet.
Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 december presenteren Sven Ornelis en Kürt Rogiers vanuit de grootste Vlaamse steden. Ze worden ontvangen door de burgemeesters op het stadhuis om er de ochtend- en de avondspits te presenteren.

Meer info over Meneer Konijn en over VZW Kindergeluk vind je HIER en bij www.kindergeluk.be