24.9.13

TC Duinbergen pakt een nationale titel

Het interclubseizoen is afgelopen weekend afgerond door TC Duinbergen. De club pakte daarbij een nationale titel en haalde 3 finales in de eindrondes van de intergewestelijke interclub. In de reeks HEREN-2  haalde de thuisploeg o.l.v. kapitein Philippe Stichelbaut reeds een nationale titel binnen op zondag 15 september. Zij wonnen van TENNIS BILZEN met een buitengewone score: 5-1.
In DAMES 30 REEKS 2  strandde de ploeg van kapitein Annabelle De Lille in de finale op verplaatsing tegen TC MEERDAAL (Oud Heverlee) . Zij verloren met 4-2. Ook het team van DAMES 40 REEKS 2 onder leiding van kapitein Sabine Slabbinck ontglipte een nationale titel. Ondanks fel weerwerk moesten zij op verplaatsing de duimen leggen tegen TC WITTE KAPROENEN (Deinze) met 4-2.
Vermeldenswaardig is verder de titel van gewestelijk kampioen die door de ploeg van kapitein Marc Van Landegem werd veroverd op TC DE MOTE in de reeks Dubbel Gemengd 50/60.
In de reeks HEREN 65-1 strandde de ploeg o.l.v. kapitein Roland Mortier jammer genoeg in de nationale finale, en verloor op TC Emblem met 6-0.

Foto: poster die de clash aankondigde tussen Dames 40 TC Duinbergen en TC Witte Kaproenen…