23.9.13

Jeugdclub ’ t Verzet 36 uren open

Net voor het jaarlijks verlof van 29 september tot en met 8 oktober pakt Jeugdclub ’t Verzet uit met een groots evenement. De Jeugdclub zal namelijk van 27 september tot 29 september 36 uur doorlopend open zijn voor het grote publiek. Tijdens deze periode zijn er onafgebroken verschillende activiteiten gepland in de zaal en in het jeugdcafé. Bezoekers van ‘de 36-uren’ kunnen daarbovenop elke twee uur genieten van een drankenvoordeel of een speciale snack. Zo zal er tussen vrijdagavond tussen 17u en 18u bier te verkrijgen zijn aan de zeer democratische prijs van € 1! Opdat niemand naar huis zou moeten om te eten, krijgen bezoekers op drie verschillende momenten de kans om te blijven eten. Zo is er een pasta-avond voorzien op vrijdag, een ontbijt met heerlijke croissants op zaterdagochtend en verse spaghetti bolognese op zaterdagmiddag.
Naast al dat eten en drinken moet er natuurlijk nog stevig worden gedanst. Tijdens de 36-uren komen verschillende muziekstijlen aan bod. Locale dj’s zullen de hele nacht en ochtend vullen met hun favoriete genre. Tussen vrijdag 21:00 en zaterdag 8:00 passeren volgende genres de revue: Mainstream, Reggaeton, Dancehall, Jungle, Drum n’ Bass, House en Techno. Zaterdagavond wordt ingezet met de Zwaarste Lijst van Studio Brussel. Het tweede deel van de avond is gewijd aan het Hiphop genre. Vanaf 24u zijn er open mic optredens met live dj’s
Ben je niet geïnteresseerd in een lekker drankje of dans je echt niet graag dan heeft 't Verzet nog een aantal andere activiteiten in petto waarmee we jou gegarandeerd naar de jeugdclub lokken! Van vrijdagavond 17:00 tot zaterdagochtend 8:00 is er voor de computerliefhebbers een LAN-party in de grote zaal. Op zaterdagmiddag kan je dan weer leuke prijzen winnen op de open pokertafel in het jeugdcafé. Of ga je liever even de waterrat uithangen in Sportoase? Ga dan op zaterdagmiddag mee een frisse duik nemen in het zwembad.
Praktische informatie: Van 27 september om 15:00 tot 29 september om 03:00 doorlopend open. Duinenwater 45, 8300 Knokke-Heist. Activiteiten in de zaal en in het jeugdcafé. 8 verschillende soorten muziekstijlen.Elke twee uur: drankvoordeel of speciale snack.