27.9.13

MILO organiseert audities musical Hairspray

Na zeven succesvolle voorstellingen van Beauty and the Beast staan de musicalleeuwen van MILO in Knokke-Heist opnieuw te popelen om aan hun volgende productie te beginnen. Op 13 oktober houden ze open audities, zowel voor jongeren als volwassenen, voor hun volgende voorstelling, de dansmusical ' HAIRSPRAY'.
MILO gaf het beste van zichzelf in de musical Beauty and the Beast. De prachtige kostuums en de getalenteerde cast zorgden voor een musical van hoog niveau met keer op keer staande ovaties als afsluiter. Met meer dan 2.500 toeschouwers en lovende reacties mogen we spreken van een uiterst succesvolle productie. 
Maar musicalgroep MILO is nog lang niet uitgezongen. Op 13 oktober houden ze open audities in CC Scharpoord, zowel voor jongeren als volwassenen, voor hun volgende productie. MILO zal in september 2014 de sixties dansmusical 'HAIRSPRAY' ten tonele brengen. Een prachtige productie vol meeslepende muziek die het publiek zal terugvoeren naar deze swingende jaren van weleer. Ook dit belooft weer een klapper van formaat te worden. 
Droom je ervan om in een echte musical te staan? Wil je intensief begeleid worden in zang, dans en drama? Twijfel niet langer en waag je kans! Inschrijven kan via mail naar musicalgroepmilo@live.be.