26.9.13

Afrikabenefiet “Never Give up” in ‘t Verzet

Maaike Desmedt en Nathalie Sneppe, 2 jonge maar sterk sociaal geëngageerde jonge dames uit Knokke-Heist zetten zich in voor een weeshuis en revalidatiecentrum, respectievelijk in Ghana en Zimbabwe. Sympathisanten organiseren op vrijdagavond 4 oktober vanaf 19 uur in ‘t Verzet een Afrikaanse benefietavond zodat Maaike en Nathalie zoveel mogelijk centen rechtstreeks en ter plaatse te kunnen investeren in de Afrikaanse projecten van hun dromen. Op het programma staan zowel plaatselijke als Afrikaanse artiesten. 
De Afrikaanse Benefietavond op 4 oktober in 't Verzet is de place to be voor al wie het hart op de juiste plaats heeft en houdt van swingende muziek, gezonde ambiance en buitenlandse hapjes. Voor de muzikale ambiance zorgen Lowiek, Zorro’s Dirty Sister, Sylla Ibrahima Sory (griot muzikant), Maxine (kandidate The voice van Vlaanderen 2012), Jupiter & Band en Dj Barnz. De honger kan gestild worden met een gerecht uit Ghana en/of Zimbabwe. De dorst kan dan weer gelaafd worden met o.a. een Afrikaanse cocktail, een Afrikaans wijntje of fairtrade fruitsap.
De kaarten in VVK (8€) en steunkaarten (5€) zijn te verkrijgen in de Tracks & Travellers, Maaike Desmedt, Natalie Sneppe of via overschrijving op rekeningnummer; IBAN BE 93 0635 4828 6067 met vermelding van NGU+ naam+ aantal tickets. 

De opbrengst zal deels gaan naar een weeshuis in Ghana waar Maaike Desmedt 6 maanden als vrijwilliger heeft gewerkt. De andere helft gaat naar King George VI school en revalidatiecentrum in Bulawayo, Zimbabwe waar Natalie Sneppe 4 maand stage heeft gelopen. Beide dames zullen terugkeren naar de plaatsen om daar het geld correct te besteden aan de nodige projecten.  Via de link nataliesneppe.wordpress.com kan je de gebeurtenissen in Zimbabwe volgen.