17.6.13

Vrijwilligerscentrale zoekt vrijwilligers in Knokke-Heist

De Vrijwilligerscentrale in het Cultuurcentrum Scharpoord coördineert alle aanvragen voor het uitvoeren van taken door vrijwilligers. Zowel verenigingen op zoek naar vrijwilligers als individuen op zoek naar een zinvol vrijwilligerswerk kunnen hier terecht. De vrijwilligerscentrale maakt alle vragen naar vrijwilligerswerk bekend via de vacaturebank en bemiddelt tussen aanvragende organisaties en potentiële vrijwilligers.
  
Woonzorgcentrum De Noordhinder zoekt vrijwilligers die het WZC graag een kleurtje willen geven met hun bijdrage: een rolwagen duwen bij een wandeling, samen  gezelschapsspelletjes spelen, een leuke babbeltje slaan met een bewoner of een handje helpen bij de maaltijdbegeleiding... Zijn er activiteiten die u zelf graag doet, voorstellen zijn steeds welkom.

De Oppasdienst zoekt een vrijwilliger die zich wil inzetten als oppas bij een 67 jarige man die na lange revalidatie terug thuis woont (Sijsele). Wie kan zich vrijmaken op een weekdag tussen 17 en 19 uur of in het weekend tussen 14 en 17 uur? Voel jij je geroepen om er voor te gaan, neem dan vrijblijvend contact op met de Vrijwilligerscentrale.

Licht en Liefde zoekt ten slotte nog een ‘fietsende’ vrijwilliger om gedurende zonnige dagen een dame met visuele beperking te begeleiden als voorrijder op een tandem.


Voor alle info: Vrijwilligerscentrale Cultuurcentrum Scharpoord, tel. 050 630 430  www.vrijwilligerscentraleknokke-heist.be