19.6.13

De Laatste Show: feest in deKunstAcademie in Knokke-Heist

Het schooljaar zit er bijna op. Heel wat leerlingen zetten op woensdag 26 juni 2013 de kers op de taart na een prachtige carrière in deKunstAcademie. “Afscheid nemen doen we in stijl: we transformeren de traditionele proclamatie en prijsuitreiking tot de feestelijke happening de Laatste Show, waarop iedereen van harte welkom is”, aldus een woordvoerster.

Tussen 17 uur en 18.30 uur kunnen alle leerlingen van de lagere en middelbare graad beeld hun rapportjes komen afhalen in de prachtig versierde Lichtstraat. Ondertussen kunnen ze genieten van een streepje sfeervolle pop- en jazzmuziek op de speelplaats van de Vonk.

Om 18 uur, eveneens op woensdag 26 juni, geeft schepen IngridReubens het startschot voor het officiële luik en worden alle afstudeerders in de bloemen gezet. Leerlingen die op hun examen een diepe indruk gemaakt hebben, mogen een speciale prijs in ontvangst nemen. Daarna worden alle aanwezigen op sleeptouw genomen door leerkrachten die een boeiende rondleiding in de academie geven, gespekt met concerten en open ateliers. Achteraf volgt een afscheidsfeest waarop de afstudeerders hun diploma in ontvangst mogen nemen en iedereen kan genieten van een hapje en een drankje.


We geven ook graag nog even mee dat de afstudeerders van de middelbare en hogere graad beeld aanstaande vrijdag,21 juni 2013, hun diploma al in ontvangst mogen nemen tijdens de opening van de tentoonstelling in de Lagunahal (19 uur). Natuurlijk is iedereen ook daar van harte welkom.