19.6.13

Feeëriek Elfenkunstfestival in Knokke-Heist

Op 13 en 14 juli strijkt het Elfenkunstfestival neer op het Evenementenstrand ter hoogte van het Bosje van Heist. Kinderen en volwassenen kunnen er terecht voor een heuse elfenkunstmarkt, creatieve workshops, een verkleedpartij, kinderwijze vorming, acrobatie, internationale artiesten, dans- en muziekoptredens en een optreden van het Elfentheater en de Elfenschool. Geniet samen met uw kids van een prachtige feeërieke sfeer en vind uw innerlijke rust terug!

Genieten en creatieve expressie staan centraal
Het Elfenkunstenfestival is een kleurrijk evenement voor jong en oud. Tijdens het festival wordt u volledig ondergedompeld in de subtiele sferen van de elfen, elementalen, natuurwezens, draken, druïden,…  Het festival richt zich vooral op kunst, natuur en kinderwijze vorming. Genieten en creatieve expressie staan centraal. Alle activiteiten vinden plaats in een prachtig en luxueus domein waar u kunt genieten van de rust, natuur, kunst en tal van creatieve expressievormen.

Ga verkleed als elf
Het idee achter het festival is dat elfen houden van muziek, dans, kunst, dromen, natuur, bellen, bloemen, spelen, plezier maken... Dit zijn kwaliteiten die bij een kind spontaan aanwezig zijn, maar die we als volwassene soms kwijtraken doorheen de jaren. Daarom zijn alle bezoekers uitgenodigd om verkleed naar dit festival te komen. Er zijn ook tal van grimeurs, kledingwinkeltjes, juwelenontwerpers aanwezig die u kunnen bijstaan in het ontdekken van uw nieuwe outfit. Dit is geen verplichting, maar het helpt om eventjes uit de sleur van het leven te stappen en nieuwe realiteiten te ontdekken.

Een greep uit het aanbod
·         Op de kunstmarkt kunt u tal van kunstenaars ontdekken die werken rond het thema natuur of natuurwezens: schilders, juwelenontwerpers, poppenmakers, kostuumontwerpers,… Ook zijn er creatieve workshops.
·         Groot aanbod ‘elfse’ podumkunsten, dans- en muziekoptredens, acrobatie,…
·         Kinderwijze vorming: een geheel van unieke methodes om kinderen op een zachte manier te stimuleren in hun authenticiteit en eigenheid.
·         Gezondheid: u kunt genieten van tal van lekkere vegetarische en biologische hapjes of van relaxatiesessies en andere holistische methodes.

Prijzen
Volwassenen:
-       Voorverkoop: 9 euro voor een dagticket, 15 euro voor het weekend
-       Aan de kassa: 12 euro voor een dagticket, 20 euro voor het weekend

Kinderen (jonger dan 12 jaar):
-       Voorverkoop: 5 euro voor een dagticket, 7 euro voor het weekend
-       Aan de kassa: 7 euro voor een dagticket, 10 euro voor het weekend 
Op vertoon van uw lerarenkaart, kunt een korting van 2 euro krijgen.

Info en tickets: www.elfentheater.be