19.6.13

Heipalen en asfalt voor Kooza in Knokke-Heist

Terwijl de artiesten van Kooza, na Bilbao, momenteel her en der op verhaal komen van Ibiza tot Toronto wordt in Knokke-Heist alvast niet stilgezeten. In opdracht van het gemeentebestuur en de technische crew van Cirque du Soleil zijn het aannemersbedrijf Verhelst en zijn onderaannemers koortsachtig in de weer met de afwerking van de site waarop de grote witte kathedraaltent en het bijhorende cateringcomplex in de verkaveling Duinenwater opgetrokken worden.

De gespecialiseerde firma Techsoil van de NV Soetaert Aannemingen uit Oostende heeft 8 gigantische palen 8 meter diep in de bodem geheid. Als de grote tent wordt opgetrokken, zullen nog eens 1300 bijkomende verankeringspunten de grond worden ingeslagen. Vrachtwagens met asfalt rijden af en aan om hun lading uit te kieperen terwijl pletwalsen de vlakte effenen zodat het publiek binnenkort in comfortabele omstandigheden zich naar het indrukwekkende circuscomplex kan begeven. 
Tegen zaterdagavond 22 juni wordt het eerste Cirque du Soleil-konvooi met uitzonderlijk vervoer vanuit het Spaanse Bilbao verwacht.  

Première in Knokke-Heist: 18 juli 2013 
Voorstellingen van 18 juli tem 18 augustus 2013 
Je vindt Kooza naast het treinstation van Knokke: Natiënlaan, 8300 Knokke
Tickets vanaf 34 euro, premiumtickets 104,5 euro

Je leest er meer over bij KOOZA KOMT NAAR KNOKKE-HEIST
Volg KOOZA ook via TWITTER

Tickets voor alle voorstellingen van KOOZA in Knokke-Heist zijn nu online te koop op: www.cirquedusoleil.com/en/shows/kooza/tickets/knokke.aspx

Voor VIP-arrangementen: www.vipkooza.be