17.6.13

Kooza klaar in Bilbao

Zondag in de vroege avond zat het er op in Bilbao voor Kooza van Cirque du Soleil. Volgende halte: Knokke-Heist! De optredens in het Noord-Spaanse Baskenland zijn een weergaloos succes geworden. Het was zondag trouwens een extra feestelijke dag. Het was gisteren namelijk precies 29 jaar geleden dat in Montréal een handvol straatartiesten Cirque du Soleil hebben opgericht.

Zaterdag kreeg de “Blanke Top” alvast een grondige schoonmaakbeurt. Ingehuurde werklui met bezem in de hand en bengelend aan touwen boven de grote circustent schrobden er een hele middag op los. Zo komt de grote kathedraaltent straks mooi schoon in Knokke-Heist aan. Heel wat artiesten van Kooza zijn trouwens maandagmorgen in alle vroegte al met het vliegtuig vanuit Bilbao vertrokken voor een korte vakantie. Intussen is men in Spanje al gestart met de afbraak van het complete Kooza tentendorp. Straks zullen zo’n 65 vrachtwagens instaan voor het vervoer van al het materiaal richting Knokke-Heist.

Picture with thanks to Alan Parry

Première in Knokke-Heist: 18 juli 2013 
Voorstellingen van 18 juli tem 18 augustus 2013 
Je vindt Kooza naast het treinstation van Knokke: Natiënlaan, 8300 Knokke
Tickets vanaf 34 euro, premiumtickets 104,5 euro

Je leest er meer over bij KOOZA KOMT NAAR KNOKKE-HEIST
Volg KOOZA ook via TWITTER


Tickets voor alle voorstellingen van KOOZA in Knokke-Heist zijn nu online te koop op: www.cirquedusoleil.com/en/shows/kooza/tickets/knokke.aspx