18.6.13

Cocoon Heroes Belgium at the Beach

Area 51 pakt in Knokke-Heist uit met Cocoon Heroes Belgium at the Beach. Op zaterdag 6 juli vindt op het Evenementenstrand het exclusieve techno-event Cocoon Heroes Belgium at the Beach plaats (tussen 16 uur en 4 uur). Op de indrukwekkende affiche prijken de topproducers en –DJ’s Voxter&Balance, Oliver Huntemann, André Galuzzi, Gregor Tresher Live en Dana Ruh & Lexic.

Het DJ-concept Area 51 startte in 2001. Na een eerste succesvolle editie waar enkele honderden bezoekers kwamen feesten bleef het event steeds groeien. Absoluut hoogtepunt was de editie 2005: toen zakten meer dan 2.000 technoliefhebbers af naar het Boudewijnpark in Brugge voor een fantastisch feest. Sindsdien mogen de organisatoren steeds rekenen op een trouw publiek van zo’n duizend bezoekers per feest.

Cocoon is een gevestigde waarde in de elektronische muziekwereld en heeft ‘papa’ Sven Väth aan het roer. Cocoon Heroes is een Duits eventconcept voor grote evenementen, club residenties en festivals. Het concept werd gelanceerd in 2011 op Ibiza en verplaatst zich sindsdien naar alle uithoeken van de wereld en nu dus ook naar Knokke-Heist.


Tickets kosten in voorverkoop 16 euro en aan de deur 20 euro. U kunt ze in voorverkoop verkrijgen bij Fnac en Free Record Shop. Het is ook mogelijk om ze online aan te kopen op de website www.area51techno.be.