21.8.13

Zeebrugge ontvangt Antwerpse Gouverneur Cathy Berx

Gouverneur Cathy Berx en gedeputeerde bevoegd voor economie Ludwig Caluwé bezochten woensdag de haven van Zeebrugge in het kader van het samenwerkingsnetwerk de ‘Vlaams-Nederlandse Delta’ van de provincies Antwerpen, Noord-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Zeeland en Zuid-Holland.

De Vlaams-Nederlandse Delta is een samenwerkingsnetwerk, waartoe besloten is op de conferentie in Antwerpen op 16 december 2011. In goede samenwerking met de steden, zeehavens, bedrijfsleven en kennisinstellingen willen zij de projecten, die noodzakelijk zijn voor de economisch-logistieke ontwikkeling van de regio, faciliteren. De zeehavens zijn van onmisbaar belang voor de Vlaams-Nederlandse Delta. Tijdens het bezoek aan de haven van Zeebrugge werden de verwachtingen en de ambities met betrekking tot het VND-netwerk besproken.

Meer info over het netwerk op www.vndelta.eu.

Foto van links naar rechts: Patrick Van Cauwenberghe (Head Socio-Economics Department Port of Zeebrugge), Joachim Coens (CEO Port of Zeebrugge), Cathy Berx (Gouverneur van de provincie Antwerpen), Ludwig Caluwé (Gedeputeerde van de provincie Antwerpen), Gitte de Vries (Beleidsadviseur Internationale samenwerking provincie Antwerpen).