31.7.13

Zomerlezing Bart Verhaeghe van Club in Knokke-Heist

Op vrijdag 9 augustus om 10 uur geeft Bart Verhaeghe, voorzitter Uplace en Club Brugge in hotel Pavillon het Zoute in de Bronlaan een lezing over “Je leeft maar één keer”. Ondernemer, investeerder en visionair, Bart Verhaeghe is één van de meest succesvolle ondernemers in België. Hij denkt op een schaal die ongewoon is in ons land en is een duizendpoot met een eigen doordachte visie op onze maatschappij, het ondernemerschap en het bedrijfsleven.

Aan de hand van zijn indrukwekkend cv neemt Bart Verhaeghe je tijdens onze zomerlezing mee doorheen 30 jaar ondernemerschap in Vlaanderen. Bart Verhaeghe behaalde een masterdiploma in de rechten aan de universiteit van Leuven en een MBA aan de Vlerick Management School. Gestart als consultant bij KPMG, werd Bart Verhaeghe al snel zelf ondernemer in vastgoed. Hij begon bij Verelst en stampte de logistieke vastgoedgroep Eurinpro uit de grond. In een mum van tijd katapulteerde hij zichzelf, met zijn bedrijf Eurinpro, in de top-100 van de rijkste Belgen. Toen hij die groep verkocht, zag Bart Verhaeghe de nood aan de “all in one” ervaringsbestemming in België en richtte hij in 2007 Uplace op.

Vandaag is Bart Verhaeghe voorzitter en eigenaar van Uplace en Club Brugge. Hij is ook voorzitter van de denk- en doetank Itinera Institute, van het value investment fonds Noorhof Fund, en oprichter en   voorzitter van het Uplace Pro Triatlon Team. Hij is partner bij de Vlerick Business School en bestuurder bij een aantal non-profit organisaties. Bart Verhaeghe inspireert: zijn verhaal is er één over visie, passie en drive. Het belooft een leerrijke morgen te worden waarin ondernemerschap, durven, en anders denken centraal staan.

Praktische informatie
Pavillon du Zoute, Bronlaan 4, 8300 Knokke-Heist T 050 601 210
Vanaf 9.30 uur: onthaal met koffie.  De lezingen beginnen stipt om 10 uur en worden afgerond met een aperitief tot ongeveer 12.30 uur. De voordrachtgevers blijven tijdens het aperitief aanwezig zodat je gesprekken eventueel kunt voortzetten. Voor lunchreservaties neem je best zelf contact op met Pavillon du Zoute.

Tickets:
Prijs: € 15 / € 12,50 (Uitpas) Maximumcapaciteit in Pavillon du Zoute van 150 personen.
Reservatie: Tickets kan je reserveren in het Cultuurcentrum Knokke-Heist. Best op voorhand reserveren om je plaats te garanderen. Tickets kunnen ook online gereserveerd worden, hiervoor heb je een webaccount nodig. Om een account aan te maken neem je contact op met de onthaalmedewerkers van het Cultuurcentrum Knokke-Heist. Er kan niet ingeschreven worden bij Pavillon du Zoute of Standaard Boekhandel.

Gratis boekenbon
Wie aan minstens vier lezingen deelneemt, ontvangt een boekenbon van Standaard Boekhandel ter waarde van € 15, te gebruiken tot en met 1 november 2013.

Organisatie
De zomerlezingen zijn een organisatie van Cultuurcentrum Knokke-Heist in samenwerking met Pavillon du Zoute en Standaard Boekhandel.
Cultuurcentrum Knokke-Heist vzw,
Meerlaan 32, 8300 Knokke-Heist
T 050 630 430

cc.ticket@knokke-heist.be / www.ccknokke-heist.be