29.7.13

Opera on the Beach: Lucrezia Borgia

De beach arena van Nikkis-World ter hoogte van het Heldenplein in Heist vormt op donderdag 1 augustus het toneel voor een vertoning op groot scherm van de opera ‘Lucrezia Borgia’ van Gaetano Donizetti. Het concept ‘Opera on the Beach’ vindt telkens plaats op donderdagavond en verloopt in samenwerking met De Munt. De vertoning start om 21.30 uur. De toegang is gratis!

Lucrezia Borgia is een beruchte gifmengster en ontvlambare intrigante. Ze wekt weerzin én fascinatie op bij de mannen die ze aantrekt. Enkel haar zoon, die bij zijn geboorte aan zijn lot overgelaten werd, lijkt te kunnen ontsnappen aan haar misdadige buitensporigheid. Maar buiten haar wil om wordt hij uiteindelijk toch een van haar slachtoffers. De redding komt te laat. Pas op het moment van zijn dood kan ze hem zijn ware identiteit onthullen…


Nikkis-World biedt tot 1 september tal van activiteiten en events voor groot en klein in de multifunctionele beach arena. Alle activiteiten en meer informatie vindt u op www.nikkisworld.be.