31.7.13

Bal du Zoute op 7 augustus

Op woensdag 7 augustus pakt Bal du Zoute in Knokke Out uit met een vernieuwd concept en voor de eerste keer met thema “Dreamtime”. Een hele nacht lang zullen de organisatoren de bezoekers onderdompelen in een 'urban fantasy'-sfeertje, compleet met stadspoorten, een sishabar, een bodypaintingcompetitie, een knappe modeshow en nog veel meer. Bovendien krijg je al voor de prijs van een gewoon ticket ook een gratis drankje naar keuze. Alleen een mojito of champagne kan niet.

Met Villa Maria heeft Bal du Zoute ook een perfect passende presenting partner in huis. Al jaren staat Villa Maria voor topmode, leuke accessoires, knappe schoenen, prachtige juwelen en lekkere geurtjes. Een totaalconcept, dus, dat net als Bal du Zoute stijl hoog in het vaandel draagt.

Nog voor het evenement zelf krijg je alvast de kans om een fles champagne te winnen van een andere overtuigde BdZ-sponsor: Laurent Perrier! Dat doe je door een foto van jezelf waarin het thema 'Dreamtime' duidelijk naar voren komt te posten op Instagram, met de hashtag #BalduZouteDream. Stemmen op jouw favoriete foto kan nog tot en met 1 augustus om 12 uur op de volgende pagina:
Tijdens Bal du Zoute zullen de ingezonden foto's door sponsor Notion Technologies vervolgens op ingenieuze wijze worden vertoond aan alle aanwezigen.

Tickets kunnen besteld worden via alle Free Record shops in de Benelux, op volgende voorverkoopadressen in Knokke: Knokke Strand, Knoks Sleep in Style, My Way, Herbies en Dino's. Je kan ook vanuit je luie zetel online je tickets bestellen op https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/FSELUP7T/language/nl

Dreamtime tickets: 25 euro  Group VIP tickets: uitverkocht
Single VIP tickets: 60 euro, hiervoor stuur je een mailtje naar info@dc-productions.be


Wil je nog meer lezen over Bal du Zoute? Ga dan alvast even grasduinen op www.balduzoute.com