31.5.13

L’Echiquier heropend

Mieke Landuyt en Sven Van Haver heropenden zopas hun nieuwe Bistro L’ Echiquier, langs de Elizabetlaan, dicht bij het Albertplein in Knokke.  Sven, afkomstig uit Sint-Niklaas, doorliep na zijn opleiding in Spermalie, alle gerenomeerde restaurants in de streek en Mieke. Dochter van Annick en Tony Landuyt,  is bij wijze van spreken geboren en getogen in de gastronomie. Zij leerde inderdaad de kunst en de liefde voor het vak van haar ouders. Het jonge paar besliste nu er samen voor te gaan.

Reden genoeg dus  voor Voorzitter Anne Vervarcke, Raad voor Lokale Economie, om met de  zone-verantwoordelijken van deze Raad, Virginie  Moeykens (Slagery De Knock), Patrick Gobert (Traiteur Gobert) en Frederik Gardeyn (Bakkerij Au Petit Pain d’Or) het jonge stel een bezoek te brengen en te feliciteren. “Jonge mensen die hun vak  met gedrevenheid en kennis uitoefenen, dat  verwelkomen en ondersteunen we van harte”, aldus de voorzitter.


Restaurant L’ Echiquier , Elizabetlaan 6 is alle dagen open, sluitingsdag: dins- en woensdag, (tijdens de vakantie : ‘s woensdag gesloten). Reserveren kan steeds: Tel 050 60 88 82